de leukste oneliners voor op een theeglas ontwerp

De leukste oneliners voor op een theeglas

Een theeglas gebruik je als theedrinker erg vaak. Niets drinkt lekkerder dan een leuk en origineel theeglas. Wat is gaver dan dat je een theeglas zelf kunt ontwerpen? Op Theeglas.nl maak je luxe theeglazen met gravering helemaal zelf. Hoe? Dat gaat zeer eenvoudig via in de editor. Je kiest eerst tussen één los glas of een set van 4 en kan daarna meteen aan de slag met tekst en een thema. Ben jij nou op zoek naar een mooi theeglas met oor die je ook nog eens zelf kunt ontwerpen met tekst? Lees dan snel verder, wij leggen je uit hoe je een theeglas maakt en geven je alvast de nodige inspiratie voor de leukste oneliners voor op jouw theeglas.

15 leuke spreuken voor op een theeglas

1. A cup of positivi -TEA

2. A hug in a cup

3. Don’t touch my TEA

4. A cup of TEA is always a good idea

5. Too hot to handle

6. You + me & a cup of TEA

7. TEA is my remedy

8. TEA is my daytime wine

9. Less work, more TEA

10. We kunnen er weer THEEgenaan

11. Nu even QUALI-TEA-TIME

12. Always cold TEA because I’m a mommy

13. My blood type is TEA

14. Home is where my TEA is

15. TEA because It’s too early for champagne

Wat  is er mogelijk op een theeglas ontwerp?

Ten eerste kun je een theeglas ontwerp maken met tekst en een thema. Met een thema wordt bedoeld dat je een kader kunt kiezen of een plaatje die in het theeglas wordt gegraveerd zoals een hartje of een ster. Ten tweede kun je tekst toevoegen. Hierbij kun je ongeveer 2 regels aan tekst invullen. Je bepaalt zelf in welk lettertype de tekst op jouw theeglas wordt gegraveerd. Daarnaast wordt het theeglas gegraveerd met een laser graveermachine. Hierdoor blijft de gravering lang mooi en kun je het theeglas zonder problemen schoonmaken in de vaatwasser. Daarnaast worden de theeglazen gemaakt van hoge kwaliteit glas, daardoor zijn ze geschikt voor alle soorten warme dranken. Tot slot wordt jouw theeglas ontwerp gegraveerd binnen een vak van 65 x 30 mm en wordt de tekst het beste leesbaar wanneer je het zwart maakt.

Zelf een luxe theeglas ontwerpen?

Sta jij ook te popelen om een leuk theeglas te ontwerpen? Kies een van de bovenstaande spreuken of misschien maak jij wel liever een theeglas met naam. Alles is mogelijk. Open de editor en begin snel en eenvoudig aan jouw theeglas ontwerp. Daarnaast is een gepersonaliseerd theeglas ook perfect als cadeau. Of als een origineel relatiegeschenk met bedrijfsnaam. Wat wil je nog meer? Op naar heel veel gezellige thee momenten.

Winkelwagen