FAQ

Veel gestelde vragen over Theeglas.nl

Wanneer je een theeglas bestelt, wordt het glas binnen één werkdag geproduceerd en verzonden als pakketje via PostNL of DHL. Je ontvangt je theeglas dan over het algemeen de volgende (werk)dag. Wij kunnen dit echter niet garanderen vanwege de afhankelijkheid van PostNL en DHL.

De verzendkosten van een bestelling zijn €5,95.

Jouw theeglas bestelling wordt zorgvuldig en discreet ingepakt in een kleine doos en aangevuld/opgevuld met papier.

De theeglazen kunnen niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met jouw bestelling, dan kun je altijd direct contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Nee dat is helaas niet meer mogelijk. Om zo snel mogelijk te kunnen versturen, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Wanneer het product is gegraveerd en of verzonden kan het niet meer geannuleerd worden.

Helaas, na bevestiging van je bestelling kan er niets meer worden aangepast aan je ontwerp. Dit komt omdat het ontwerp direct na bestellen wordt doorgezet naar de productie zodat we zo snel mogelijk kunnen overgaan tot verzending.

Wat vervelend dat je theeglas beschadigd/gebroken is geleverd. Maak een foto van het theeglas + de verpakking en mail deze naar onze klantenservice via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een passende oplossing.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

In het weekend zijn we gesloten. Heb je een bestelling gedaan in het weekend, dan wordt deze direct op maandag in behandeling genomen.

De theeglazen worden zorgvuldig gegraveerd met een lasermachine.

Het theeglas heeft een afmeting van 11 x 8 cm en een inhoud van 320 ml.

De theeglazen worden gemaakt van getemperd glas. Dit is hoogwaardige kwaliteit glas, waardoor je alle soorten warme dranken uit de theeglazen kunt drinken.

De glazen zijn vaatwasser bestendig en tot op zekere hoogte krasbestendig. De glazen kunnen na enige tijd enigzins krasjes oplopen door lepels en opstapelen.

Winkelwagen