Verzenden

Wij verzenden via PostNL en DHL. Zodra je theeglas bij ons de deur uit gaat, ontvang je een verzendbevestiging met daarin een track & trace code.

Levertijd

Op werkdagen voor 11:00 uur ‘s ochtends besteld, is dezelfde dag gegraveerd en verzonden. Wij streven ernaar dat jouw bestelling binnen 1 werkdag na betaling wordt thuis bezorgd. Dit kunnen wij echter niet 100% garanderen vanwege de afhankelijkheid van onze verzend partijen.

Let op! PostNL en DHL bezorgen niet op feestdagen, zon- en maandagen. Uw pakket zal de eerstvolgende werkdag worden bezorgd.

Vóór 11 uur besteld

Dezelfde werkdag gegraveerd en verzonden.

PostNL

Jouw pakket wordt verzonden met pakketpost via PostNL. Volg het pakket via de Track and Trace link in de verzendbevestiging.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een bestelling bedragen €5,95.

DHL

Jouw pakket wordt verzonden met pakketpost via DHL. Volg het pakket via de Track and Trace link in de verzendbevestiging.

Verpakking gepersonaliseerde theeglazen

Jouw Theeglas.nl pakket wordt zorgvuldig en met aandacht verpakt. Voor verzending checkt onze medewerker het pakket op beschadigingen en fabricagefouten. Omdat we werken met gepersonaliseerde producten zorgen we dat jouw persoonlijke producten altijd discreet en veilig worden verzonden.

De theeglazen worden verpakt in een doos met veilige (papieren) opvulling.

Komt het toch voor dat een product beschadigd is aangekomen? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing.

Winkelwagen